X

Kiertue on tältä keväältä päättynyt. Tapahtumat keräsivät paljon kelkkakansaa ja kiinnostuneita asiakkaita.

 

Kiitos kaikille tapahtumissa ja verkkosivuilla kävijöille. Vauhdikasta loppukevättä!

 

 

 

 

 

 

 

Kiertuelehti

 

 


 

Lynx 2015-mallisto on vahvempi kuin koskaan!

Näe uudistuneet Lynxin huippumallit ja tule tutustumaan Lynxin tarjoamaan huipputeknologiaan ja -muotoiluun. Kerromme Sinulle myös Build Your Ride -ohjelmasta - ainutlaatuisesta mahdollisuudesta tilata Lynx-moottorikelkka juuri Sinun tarpeidesi mukaan suoraan tehtaan linjalta. Tutustu 2015-mallistoon osoitteessa brplynx.com.

 

 

2015 Ski-Doo-mallit ovat täällä!

Uusi Summit X 174" T3-paketilla haastaa kilpailijat rinteiden kuninkuudesta! Renegade X-RS on uusi monipuolisuuden mestari! Ski-Doon jousitusratkaisut ja FlexEdge-telamatot eivät jätä ketään kylmäksi. Valitse omasi maailman suurimman kelkkamerkin kattavasta valikoimasta! Tutustu 2015-mallistoon osoitteessa ski-doo.fi.

 

 

alan johtava suorituskyky

Tehokas paperilla. Voittamaton maastossa.

BRP-Rotax on vuosikymmenten ajan määrännyt tahdin moottorikelkkojen moottoritekniikan kehityksessä. Legendaariset E-TEC-moottorit ovat jo käsite, ja nelitahtisten Rotax-moottoreiden perhe on kasvanut uudella tulokkaalla, Rotax 900 ACE-moottorilla. Uusi rivikolmonen tuo tullessaan ennennäkemätöntä tekniikkaa - sähköinen ITC-kaasukahva ja kolme ajotilaa tekevät moottorikelkkailusta entistäkin mukavampaa ja helpompaa. Rotax 900 ACE ja iTC tekee yhdestä kelkasta kolme!